19.05.2023

До професійного свята працівників банківської системи України і в рамках програми з фінансової грамотності «Курс молодого майстра фінансів», учні ліцею МАУП відвідали Київське центральне відділення Private banking.

Відвідування банку було проведено як закріплення теоретичних знань, які учні отримували протягом року у ліцеї в рамках програми з фінансової грамотності  «Курс молодого майстра фінансів» за участю спеціалістів ТАСКОМБАНКУ.

Під час екскурсії юні ліцеїсти ознайомились з професіями, які  є у відділенні ТАСКОМБАНКУ, серед яких: касир-операціоніст, спеціаліст з обслуговування, директор відділення, керівники бізнес-напрямків. Юні відвідувачі  також дізналися, що в банку зберігаються, видаються або конвертуються гроші, проводяться розрахунки. Фахівці транзакційного бізнесу показали як працюють банківські пристрої і як вони спрощують життя сучасних людей.

У процесі екскурсії  учні отримали навички  користування платіжною карткою, а також дізналися, як захистити себе від карткових шахраїв. Також юні ліцеїсти  відвідали приміщення VIP-каси,   депозитарій та кімнату переговорів для VIP-клієнтів та юридичних осіб.

Директор відділення Банку  розповіла юним відвідувачам про історію  ТАСКОМБАНКУ - одного з найстарших  банків України та його інноваційні продукти. А також про те, що робота в банку - це освоєння інноваційних технологій, колосальний досвід спілкування з клієнтами, поведінки в проблемних ситуаціях. Ліцеїсти отримали корисну інформацію та сертифікат Молодого майстра фінансів.

 «Ми щиро вдячні керівництву МАУП, педагогам , студентам  та учням за плідну співпрацю протягом багатьох років , яка надихає  нас створювати нові цікаві освітні проєкти, які ми успішно втілюємо. Для нас велика  честь співпрацювати з освітньою установою, яка надає освітні послуги найвищого рівня. Екскурсія до банку учнів ліцею МАУП – це  наочний метод ознайомлення дітей із структурою фінансової установи, її функціями, підрозділами та правилами користування. Ми сподіваємося, що відвідування банківської установи  стало цікавою та корисною подією у житті дітлахів, адже вони отримали нагоду побачити роботу нашого банку зсередини і отримати корисні фінансові навички. Головна мета наших заходів – викликати у дітей бажання розвиватися, пізнавати світ фінансів та отримувати базові фінансові знання, а можливо, і розбудити інтерес до професії банкіра», — прокоментував подію Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ Олег Поляк.