02.12.2022

Наймолодші учні НВК Міжнародний ліцей МАУП розпочали навчання за «Курсом молодого майстра фінансів»

«Курс молодого майстра фінансів» - комплексна програма, яка започаткована аби    навчити юних ліцеїстів основам фінансової грамотності, задля того, щоб у майбутньому вони були готові до життя у цифровому світі  фінансів та вміли безпечно  та впевнено користуватися сучасними платіжними інструментами. Захоплюючі заняття  розкриють  секрети примноження грошей, дадуть дітям базові знання щодо банківських продуктів та навички життя в стилі #Cashless . Метою курсу є також профорієнтаційні заходи. Адже уроки проводять ТОП-менеджери банку, які розказують про особливості професії банкіра.

У процесі навчання учні отримають навички  користування платіжною карткою, долучяться  до культури безготівкових розрахунків шляхом простих кроків, а також дізнаються, як захистити себе від карткових шахраїв. Великий блок занять буде присвячений загальним знанням про гроші та безпечним оплатам через інтернет.

Програма курсу розроблена  враховуючі вікові особливості ліцеїстів. Наразі до навчання долучилися наймолодші учні. Навчальні заходи принципово відрізняються від шкільної програми. Курси супроводжуються демонстрацією банківських пристроїв та включають в себе захоплюючі екскурсії до відділень ТАСКОМБАНКУ.

Мета проєкту «Курс молодого майстра фінансів» – не тільки ознайомити дитину з основами фінансової грамотності, навичкам користування платіжною карткою, а і , згодом, повністю замінити кишенькові кошти дитини на платіжну картку. І як наслідок, батьки можуть бути спокійні за безпеку грошей дитини, адже вони надійно зберігаються в «електронному гаманці».  Також батьки контролюватимуть всі витрати дитини за допомогою SMS-інформування.

«Ми сподіваємося, що наш курс викличе в дітей бажання розвиватися, пізнавати світ фінансів та отримувати базові фінансові знання, а можливо, і розбудить інтерес до професії банкіра. Наша багаторічна співпраця з ліцеєм МАУП надихає створювати нові освітні проєкти, які ми успішно втілюємо», — прокоментував початок занять Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ Олег Поляк.