25.12.2023

ТАСКОМБАНК розвиває мережу відділень Private Banking

ТАСКОМБАНК розвиває мережу відділень Private Banking, розширюючи географію точок обслуговування власників великого приватного капіталу

Протягом 2023 року в Києві було відкрито два надсучасні простори — на Оболоні та у БЦ «Арена Сіті», — в яких клієнти вже отримують найвищий рівень сервісу в умовах абсолютної конфіденційності.

Нині мережа відділень Private Banking ТАСКОМБАНКУ налічує 8 відділень у Києві, Львові, Полтаві, Дніпрі, а також центр преміального обслуговування у Кропивницькому.

Всі відділення мають зручне розташування у ділових центрах міст. Ознайомитися з відділеннями можна, відвідавши їх за адресами, вказаними на сайті, а також переглянувши відеоогляд за посиланням.

У відділеннях клієнтам надаються послуги в рамках пакету «ТАС-Еліт». Це елітні картки найвищого рівня, що включають індивідуальні умови кредитування та ексклюзивні депозитні пропозиції, обслуговування персональним менеджером, валютообмінні операції на особливих умовах, оренду сейфів, а також консьєрж-сервіс.

Для власників великого капіталу, які одночасно є власниками великого бізнесу, пропонується обслуговування бізнесу в рамках пакету «ТАС-Бізнес Еліт», а також різноманітні інвестиційні програми, зокрема ОВДП, корпоративні цінні папери українських емітентів та інвестиції в облігації групи «ТАС».

«Наш Private Banking — це перш за все інвестиційний консалтинг та індивідуальні рішення. І ми розуміємо, що спілкування у відділенні та можливість цілодобової комунікації з особистим менеджером дуже важливі для ВІП-клієнтів. Саме так, під час комфортної для клієнта комунікації, формується довіра між клієнтом і банком, основа успішно довгострокового партнерства. Також ми презентуємо в наших відділеннях унікальну концепцію Family Office з пакетом елітних карток «ТАС-Еліт Сімейний», що передбачає не тільки надання ексклюзивних продуктів від Private banking ТАСКОМБАНКУ, а й комплексне обслуговування особистих, сімейних та бізнес-фінансів клієнта в одному відділенні Банку та в одного персонального сімейного менеджера»,— прокоментував роботу мережі Private Banking заступник голови правління ТАСКОМБАНКУ Олег Поляк.