19.05.2023

ТАСКОМБАНК змінює тарифи за елітними картками для клієнтів Private Banking

Шановні клієнти Private banking!

 Інформуємо Вас, що з 20 червня 2023 року відбудеться оновлення тарифів за платіжними картками в рамках пакетів послуг  ТАС-Еліт (приватний), ТАС-Еліт Сімейний, ТАС-Еліт (для виплат), ТАС-Комфорт та Оптимальний:

·         щомісячна комісія за розрахунково-касове обслуговування поточних рахунків, за якими наявні залишки в валюті USD/EUR/GPB/CHF від 250 000,01 USD/EUR/GPB/CHF  становитиме   0,2%*;

·         щомісячна комісія за розрахунково-касове обслуговування поточних рахунків, за якими наявні залишки в валюті USD/EUR/GPB/CHF до 250 000,00 USD/EUR/GPB/CHF  входить у вартість пакету.

*Комісія стягується в перший робочий день кожного місяця у валюті рахунку для подальшого продажу на МВРУ та зарахування на рахунок доходів банку в національній валюті.  База для нарахування - сума середньомісячного залишку на поточному рахунку.

Ознайомитися зі змінами в тарифах можна за посиланнями.

·         ТАС-Еліт (приватний)

·         ТАС-Еліт Сімейний

·         ТАС-Еліт (для виплат)

·         ТАС-Комфорт

·         Оптимальний

Пропонуємо отримувати додатковий дохід, розміщуючи  тимчасово вільні кошти  на депозитній вклади:

 «Накопичувальний», за яким передбачена виплата відсотків  щомісячно або в кінці строку і можливість  автопролонгації та поповнення вкладу в першій половині строку. Ставка на термін 13 місяців та виплатою відсотків в кінці строку становить 3,00%  у Доларах США при оформленні вкладу у відділенні або 3,20% річних  при оформленні вкладу у застосунку TAS2U;

«ЕЛІТ», з можливістю дострокового розірвання.  Ставка на термін 13 місяців становить 1,70%  у Доларах США.

Більш детально за посиланням та у Вашого персонального менеджера

ТАСКОМБАНК - український комерційний банк, що входить до переліку системних банків і виконує усі підвищені вимоги регулятора.  Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Нагадуємо, що на час дії воєнного стану та три місяці після нього 100% вкладів гарантується державою. Після - ліміт становитиме 600 тис. грн. на одного вкладника.