24.04.2023

DragonPass – програма прискореного сервісу Fast Track в міжнародних аеропортах

Шановні клієнти Private banking!

Раді повідомити вас про нову програму DragonPass від нашого партнера Mastercard®. Завдяки програмі Ви можете проходити контроль авіаційної безпеки і паспортний контроль на пріоритетній основі в більш ніж 100 аеропортах світу. Послугою охоплені майже всі великі аеропорти Європи, в найближчих планах - ОАЕ, Катар.

Також програма передбачає знижки до 25% або ваучери до 50 євро в аеропортових ресторанах (450 закладів), інформацію про які Ви можете отримати у мобільному застосунку програми.

Аби скористатися пропозиціям необхідно:

- перейти на сайт https://travelexperiences.mastercard.com/ або завантажити додаток у App Store або Google Play і зареєструватися з картою World Elite. Завдяки додатку Ви маєте змогу вибрати необхідні аеропорти, замовити фаст-трек, а також зареєструвати Ваших гостей (оплата за кожного гостя – 6,70 Євро), якщо вони не мають власної картки World Elite;

- вибрати аеропорт вильоту і перевірити наявність та умови проходження аеропортового контролю Fast Track . Зокрема, завдяки сервісу Ви можете дізнатися про деталі і умови послуги Fast Track у тій чи іншій країні, можливостіта терміни скасування послуги.

- отримати інформацію про ресторани та знижки в них в аеропорту Вашого перебування.

Проходьте формальності в більш ніж 100 аеропортах світу на пріоритетній основі і заощаджуйте свій час на більш приємні справи.

Більше деталей у Вашого персонального менеджера.