30.12.2022

Унікальні знижки та привілеї для клієнтів з картками Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ

Шановні клієнти!

Mastercard  спільно з ТАСКОМБАНКОМ продовжують  надавати унікальні знижки  та пропозиції для держателів  карток  Mastercard World Elite. Зокрема, у  цьому році, відпочиваючи на українському курорті  Буковель,  Ви зможете не тільки  провести час із сім’єю у безпечному місці та відновити сили, а і отримати додаткові  знижки на розваги та проживання, вигідні умови для паркінгу авто поряд зі схилами та відпочити  максимально комфортно та з користю.

Актуальні знижки  та пропозиції у Буковелі  для держателів  картки Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ:

  • 15% знижки на ski-паси при оплаті на bukovel.com*
  • 10% знижки на ковзанку
  • 10% знижки на оглядовий підйомник
  • 10% знижки на родельбан Speed Fun
  • 10% знижки на квитки до «Гуцул Ленду»
  • 30 грн – знижка на паркування від 2-х годин
  • Спеціальні лаунжі Masterсard

* Знижка на ski-паси надається тільки онлайн та при прив’язці картки до аккаунту на сайті Буковелю.

Період пропозиції – з 29.12.2022 по 31.03.2023.

Підготовка до зимових свят та подорожей за кордон та Україною стане  ще приємнішою  з пропозиціями  та знижками від партнерів  Mastercard.  Обирайте та купуйте подарунки для рідних  до свят, бронюйте кращі  готелі, орендуйте авто і розважайтесь з близькими та отримуйте знижки,  розраховуючись карткою Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ в  Україні та  за кордоном.

Не забувайте користуватись аеропортовими сервісами, очікуючи на свій рейс у затишних бізнес-залах та  здійснюйте реєстрацію та посадку на рейси   користуючись послугою  Fastline.

Нагадуємо, що доступ до аеропортових сервісів Mastercard можливий за умови здійснення транзакцій Вашою Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ впродовж 30-денного періоду за 5 днів до подорожі (вихідні напередодні вильоту не враховуються) на загальну суму 10 000 гривень.

Детальна інформація у Вашого персонального менеджера.

Гарних зимових свят!