25.11.2022

Станьте частиною клубу Private banking від ТАСКОМБАНКУ на ексклюзивних умовах

Private banking від ТАСКОМБАНКУ запрошує підключитись на обслуговування в рамках тарифного пакету «ТАС-Еліт» (приватний) за святковою ціною та  стати частиною  клубу Private banking від ТАСКОМБАНКУ  аби отримувати найвищий рівень банківського сервісу та привілеїв.

З 25 листопада 2022 року по 25 січня 2023 року Private Banking від ТАСКОМБАНКУ пропонує особливу пропозицію для нових клієнтів та для клієнтів, які більше ніж 90 календарних днів не обслуговуються на пакеті «ТАС-ЕЛІТ» (приватний).

Для участі в акції необхідно протягом періоду акції оформити поточний рахунок з відкриттям преміальної картки за Акційним тарифом «ТАС-ЕЛІТ» (приватний).

Акційний тариф діє при умові проведення розрахунків з використанням платіжної картки у торгово-сервісній мережі в еквіваленті не менше 30'000 грн. на місяць, або розміщення  власних коштів на поточних та/або депозитних рахунках в еквіваленті не менше 2'000'000 грн.

Ми потурбувались про те, щоб с пакетом послуг Ви мали найвищий рівень сервісу:

  • преміальне обслуговування персональним менеджером у затишних VIP-центрах та відділеннях як особистого капіталу так і бізнесу;
  • цілодобова інформаційно-консультаційна підтримка окремої лінії контакт центру;
  • преміальні платіжні картки у національній та іноземних валютах (долар США, Євро, англійській фунт стерлінгів, швейцарській франк) та/або для членів вашої родини;
  • гнучкі депозитні програми з високим рівнем дохідності;
  • програми інвестування в цінні папери українських та іноземних емітентів;
  • широкий спектр додаткових привілеїв від наших ексклюзивних партнерів;
  • персональні зустрічі з керівництвом Банку.

Приєднуйтесь! Будемо щиро раді нашому партнерству!

Правила акції  доступні за посиланням

Ознайомитись з тарифам за посиланням

Зв’язатися з контакт-центром за телефоном: 0 800 503 580

Довідка:  ТАСКОМБАНК – банк з українським капіталом, працює на фінансовому ринку України понад  33 роки.

Посідає 4 місце серед банків з українським приватним капіталом за обсягом активів.

 № 1 серед банків з українським приватним капіталом у рейтингу стійкості за 2 квартал 2022 року за версією порталу «Мінфін».

ТАСКОМБАНК з 2019 року віднесений НБУ до переліку системно важливих банків . У березні  2022 року  цей статус було підтверджено.