29.07.2022

Валютний Депозит «Накопичувальний» з високим рівнем дохідності

Пропонуємо для клієнтів Private Banking депозит «Накопичувальний» в доларах США, який дозволяє отримати високу дохідність та примножити тимчасово вільні валютні кошти. Ми піклуємось про збереження та примноження Вашого капіталу і розробили особливі умови вкладу «Накопичувальний» в доларах США.

Депозит «Накопичувальний» передбачає виплату відсотків щомісячно або в кінці строку та можливість поповнення вкладу в першій половині строку. Мінімальна сума вкладу —100 доларів США.

  • Ставка на термін 3 місяці у доларах США становить 0,8% річних* (з виплатою відсотків щомісячно) та  1,0% річних* (з виплатою відсотків в кінці строку).
  • Ставка на термін 6 місяців у доларах США становить 1,8% річних*  (з виплатою відсотків щомісячно) та  2,0% річних*  (з виплатою відсотків в кінці строку).
  • Ставка на термін 13 місяців у доларах США становить 2,2% річних*  (з виплатою відсотків щомісячно) та  2,4% річних*  (з виплатою відсотків в кінці строку).

Також для Вашої зручності в рамках продукту доступна можливість оформлення депозиту  на користь третьої особи – дитини чи другого родича. У разі пролонгації вкладу на новий строк, відсоткова ставка встановлюється у розмірі, що діє за даним видом вкладу на дату лонгації.

Наразі  для клієнтів Private Banking ТАСКОМБАНКУ доступна купівля безготівкового долара США у межах щомісячного ліміту 50 тис. грн (в еквіваленті) за курсом купівлі НБУ +1% із подальшим розміщенням на депозит «Накопичувальний» в доларах США на строк від трьох календарних місяців без права дострокового розірвання.

*Відсоткову ставку зазначено при оформленні вкладу «Накопичувальний» у застосунку TAS2U.

Більше інформації за посиланням та у Вашого персонального менеджера.

ТАСКОМБАНК  є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Нагадуємо, що на час дії військового стану та три місяці після нього 100% вкладів гарантується державою. Після - гарантована сума становитиме 600 тис. грн на одного вкладника включно з відсотками.