01.06.2022

Private banking ТАСКОБАНКУ вітає всіх маленьких українців з Днем захисту дітей

Дитинство – це чудова пора, тому нехай кожна дитина в цей прекрасний святковий день відчує на собі всю материнську і батьківську любов, їхню підтримку і захист від усіх життєвих негараздів. Усім дітям України бажаємо міцного здоров'я та мирного неба над нашою країною.

Раді повідомити Вам, що ми  відновлюємо  роботу освітнього  проєкту  для дітей з фінансової грамотності — «Курс молодого майстра фінансів».

«Курс молодого майстра фінансів» - комплексна програма, розроблена простою та доступною мовою,  розповідає про особливості банківських карток, сучасні платіжні технології, фінансові операції та ключові правила безпеки.

Головна мета курсу навчити юних українців основам фінансової грамотності, задля того, щоб у майбутньому вони були готові до життя у цифровому світі та вміли безпечно  та впевнено користуватися сучасними платіжними інструментами.

Курс має бути цікавим для дітей віком від 6-ти років.

Стати учасником курсу дуже просто:

1.    Замовте оформлення додаткової персоналізованої платіжної картки на ім’я вашої дитини;

2.    Отримайте разом з дитиною картку та буклет-посібник «Курс молодого майстра фінансів»;

3.    Посібник допоможе дитині отримати базові фінансові знання, а завдання з буклету – закріпити основні навики користування платіжними інструментами;

4.    Завітайте разом з дитиною на захоплюючу екскурсію відділенням ТАСКОМБАНКУ й отримайте сертифікат «Майстра фінансів».

Більше деталей у Вашого персонального менеджера.