22.01.2021

З січня користуйтеся новим сервісом Mastercard - ПЛР-тестування на COVID-19 в аеропорту «Одеса»

Для багатьох клієнтів Private banking можливість зробити ПЛР-тестування в аеропорту вже стало необхідним, бо більшість країн вимагають ПЛР-тест з негативним результатом для в'їзду, а після прильоту з країн червоної зони тест дає можливість уникнути 14-денного карантину.

ТАСКОМБАНК і Mastercard завжди піклуються про зручність та безпеку своїх клієнтів, тому з січня доступний новий сервіс для держателів картки Mastercard World Elite – ПЛР-тестування на COVID-19 в аеропорту «Одеса» для пасажирів, які подорожують.

СSD Лабораторія проводить ПЛР-тестування на коронавірус у міжнародному аеропорту «Одеса», тому подорожуючі з картками Mastercard World Elite зможуть отримати послугу безкоштовно*.

Аби скористатися послугою, потрібно:

  • Оформити запит на стійці тестування лабораторії CSD в залі прильоту

(схема розташування)

  • Пред’явити картку Mastercard та підтвердження вильоту чи прильоту співробітнику сервісу та здати тест.**
  • Чекати на результат тесту протягом 24 годин на електронну пошту та в додатку «Дій вдома».

Здати тест можуть пасажири які прилітають або летять, а також ті які планують летіти найближчим часом, але не пізніше ніж через 48 годин. Сервіс працює 24/7.

**Тест триває не більше 15 хвилин. Мова дослідження –англійська. Встановіть додаток для контролю самоізоляції «Дій вдома» та чекайте сповіщення про скасування режиму.

* За умови загальної суми транзакцій по картці 6000 грн за останні 30 + 5 днів (вихідні не враховуються). Послуга доступна до 30 квітня 2021 роки, з можливістю продовження.

Більш детальну інформацію дізнавайтеся на сайті лабораторії  або у сервісах www.mastercard.ua, чат-боті @MasteracardUkraine Facebook та у співробітника за номером: +380 (67) 218 53 24 (цілодобово).