01.06.2020

Літній подарунок для держателів преміальних карток від ТАСКОМБАНКУ та Mastercard

Упродовж літа держателі преміальних карток Mastercard від ТАСКОМБАНКУ мають можливість отримувати приємні бонуси за щоденні розрахунки.

ТАСКОМБАНК разом із компанією Mastercard впроваджують акцію для держателів преміальних карток, клієнтів Private Banking, що дає можливість отримувати бонуси за розрахунки у торгово-сервісній мережі (супермаркети, магазини одягу тощо) та в інтернеті. Із 1 червня до 31 серпня держателі карток Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ зможуть отримувати бонуси у розмірі 1% від суми офлайн-покупок та 3% від витраченої суми на покупки в інтернеті.

Акція доступна для усіх держателів карток Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ, які використовуватимуть картку для розрахунків у період з 1 червня до 31 серпня 2020 року. Бонуси зараховуватимуться на рахунок раз на місяць.

Більш детальну інформацію щодо акції можна отримати у персонального менеджера або прочитати в офіційних правилах за посиланням.

Private banking ТАСКОМБАНКУ постійно пропонує клієнтам зручні послуги та відкриває нові можливості завдяки привабливим акціям, знижкам та привілеям.

Якщо ви досі не маєте преміальної картки – не зволікайте. Оформлюйте Mastercard World Elite в ТАСКОМБАНКУ та насолоджуйтеся літом разом з нами.