17.02.2020

Private Banking ТАСКОМБАНКУ: синергія VIP-обслуговування бізнесу та приватного капіталу клієнтів

Чим відрізняється Private Banking ТАСКОМБАНКу від пропозицій більшості інших банківських установ, до яких заможні клієнти вже звикли?

Ми поставили за мету зробити наші індивідуальні банківські послуги максимально зручними і комфортними. Щоб уможливити це, ми звернулися до наших численних клієнтів і, отримавши від них зворотній зв’язок, створили власну програму преміального банківського обслуговування, в якій поєднали обслуговування приватного капіталу клієнтів та їх бізнесу. Наш банк — мабуть єдиний на ринку, хто пропонує такий підхід до обслуговування власників бізнесу.

До того ж наша програма постійно розвивається і вдосконалюється. Наразі для обслуговування клієнтів за програмою Private Banking ми створили свого роду «закритий клуб» для доступу його членів та членів їхніх родин до різних ексклюзивних програм і заходів. В нашому випадку це і сучасні освітні програми для дітей, і участь у VIP-заходах щорічного Одеського міжнародного кінофестивалю та модних фешн-показах, ексклюзивні привілеї від партнерів банку.

Хто може розраховувати на обслуговування у статусі VIP-клієнта?

Стати клієнтом private banking ТАСКОМБАНКу можна придбавши преміальний пакет «ТАС Еліт». Цей пакет передбачає надання VIP-клієнту можливості отримати преміальні картки, розміщувати вклади на гнучких умовах, користуватися індивідуальними кредитними лімітами, консьєрж-сервісом, окремою лінією зв’язку з менеджерами банку, послугами страхування та іншими послугами, стати вкладником банку, розмістивши депозит на суму від 100 тис. доларів. Для того, щоб придбати цей пакет, клієнт має бути власником компаній з річною виручкою на рівні 100 млн. грн., яка обслуговує свій бізнес у ТАСКОМБАНКу.

Чим саме ваша програма Private Banking принципово відрізняється від класичних банківських продуктів?

Private Banking — це зовсім інша ідеологія банківського обслуговування. Він орієнтований на вимогливого клієнта, що досяг успіхів у бізнесі та гідний бездоганного сервісу. Це стосується абсолютно всього: від підвищеного рівня комфорту, приватності й безпеки відділень до індивідуального підходу в комунікаціях з персональним менеджером банку. І це тільки базові складові ефективного Private Banking

Ключова відмінність програми Private Banking ТАСКОМБАНКу полягає в тому, що окрім висококласного індивідуального обслуговування клієнтів ми пропонуємо обслуговування і їхнього бізнесу. Маючи у своєму розпорядженні персонального менеджера банку, клієнти можуть обговорили та вирішити з ним будь-які фінансові питання: від умов розміщення власного депозитного вкладу до підбору найбільш оптимальних інструментів фінансування бізнесу. Багато банків лише намагаються запровадити таку модель роботи, ми же лишаємося чи не єдиними, хто вже успішно реалізував її на практиці.

Які вимоги ви висуваєте щодо кваліфікації та компетенцій персональних менеджерів?

Персональний менеджер — це не просто працівник банку, який веде рахунки клієнта. Це людина, якій власник капіталу повністю довіряє і дослухається до його рекомендацій. Тобто це вищий рівень взаємної довіри у ділових стосунках, через який формується й довіра клієнта безпосередньо до банку та будуються довгострокові відносини.

Наші персональні менеджери є універсальними експертами у фінансово-банківській сфері. Їхнє ключове завдання: визначити потреби клієнта та запропонувати найприйнятніші індивідуальні фінансові рішення. Вони допомагають в управлінні активами, у розвитку бізнесу та в інвестуванні.

Де можна отримати ваші послуги?

Наразі ми активно займаємося розвитком мережі Private-відділень. У Києві, приміром, вже працює відділення з окремим заїздом, безпечним входом, посиленою охороною та комфортними кімнатами переговорів. Нещодавно запрацювало відділення Private й у Дніпрі. Також ми пропонуємо наші послуги у таких містах як Львові, Одесі, Тернополі, Рівному, Сумах, Харкові, Полтаві та Кропивницькому.

Ми не стоїмо на місці, постійно працюємо над тим, щоб визначити, зберегти та вдосконалити кращі практики за всіма напрямами нашого Private Banking, тому наші існуючі та нові клієнти постійно отримуватимуть нові додаткові можливості та переваги.