10.05.2019

Дитячі клуби Private Banking ТАСКОМБАНК «ТАС-Юніор» та «Клуб успішних дітей» СК «ТАС» об'єднали можливості!

У Private Banking ТАСКОМБАНКУ вже кілька років діє клуб «ТАС-Юніор» для дітей VIP-клієнтів банку. Клуб передбачає не тільки відвідування різних сімейних та розважальних заходів, але також є фінансово-освітньою програмою, що допомагає дітям розібратися в правилах, за якими працюють новітні технології, розвити логіку, уяву й творчі здібності.

«Клуб успішних дітей», створений страховою компанією «ТАС», також успішно розвивається, й, оскільки завдання, мета і цінності клубів співпали, у травні цього року «ТАС-Юніор» від АТ «ТАСКОМБАНК» і «Клуб успішних дітей» від СК «ТАС» об’єднали свої можливості. Сьогодні ми вирішили розповісти про нову об’єднану програму дитячих клубів.

ДВА КЛУБИ, ТРИ НАПРЯМКИ Й БЕЗЛІЧ МОЖЛИВОСТЕЙ Після об’єднання клубів клієнти Банк й Страхової компанії отримали доступ до розширених можливостей. Партнерська мережа об’єднаного клубу налічує понад 20 партнерів у різних сферах. Але основних напрямків можна виділити три: здоров’я, освіта й розваги.

Можливості партнерської мережі в сфері освіти передбачають всебічний розвиток дітей — це розвиваючі курси, курси з вивчення іноземних мов, IT-курси програмування. Організація майстер-класів, екскурсій, сімейних заходів та корисного дозвілля для дітей та усієї родини також є невід’ємною частиною об’єднаного клубу.

«Ми прагнемо дати дітям навики й знання, які допоможуть стати успішними в сучасному світі. Завдяки співпраці з повідними компаніями й програмами навчання європейського рівня, в нас є можливість допомогти виявити здібності діток та зробити перші кроки для визначення їх майбутньої професії», — розказав Олег Поляк, Заступник Голови Правління АТ «ТАСКОМБАНК. — Завдяки об’єднанню «ТАС-Юніор» та «Клубу успішних дітей» наші можливості значно збільшились і ми будемо раді надати їх своїм клієнтам, адже справжній Private banking — це завжди більше, ніж просто банківський сервіс».

В подальшому об’єднаний Клуб буде носити назву «Клуб Успішних дітей».

Ще одна приємна новина — можливість відкриття дитячої картки, яка стане безпечним платіжним інструментом для дитини, допоможе розвити навики планування своїх витрат та накопичення коштів. Для батьків, що відкрили дитячу картку, це чудова можливість навчити дітей фінансової грамотності й одночасно контролювати дитячі витрати. Вже найближчим часом в ТАСКОМБАНКУ можна буде відкрити депозитний вклад на ім’я Вашої дитини.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Вашого персонального менеджера.