11.02.2022

Офіційне відкриття нового Private banking Lounge ТАСКОМБАНКУ у Херсоні

ТАСКОМБАНК реалізує свою стратегію розширення мережі преміальних відділень, акцентуючи увагу на індивідуальному обслуговуванні, та відчинив двері нового відділення у Херсоні з окремим Private banking Lounge Херсоні.

На початку лютого ТАСКОМБАНК відкрив нове відділення у місті Херсоні з окремим Private banking Lounge та запросив клієнтів на урочисте відкриття. Урочиста церемонія відбулась за участі Голови Правління Володимира Володимировича Дубєя, представників місцевого бізнесу та клієнтів ТАСКОМБАНКУ. У дружній атмосфері гості спілкувались з керівництвом банку і колективом відділення, ділились своїми враженнями, роздумами та планами на майбутнє. Голова Правління привітав колег з подією та подякував клієнтам за довіру та довгострокову співпрацю. Володимир Володимирович підкреслив, що відкриттю нового відділення сприяло те, що клієнти віддають перевагу саме ТАСКОМБАНКУ та впродовж багатьох років залишаються з Банком. Створення більш комфортних умов обслуговування, індивідуальне та комплексне вирішення питань клієнтів – це важливі чинники вдосконалення та покращення роботи всієї фінансової установи.

Центри преміального обслуговування ТАСКОМБАНКУ у відрізняються особливим авторським дизайном, комфортом та підвищеним рівнем безпеки. Відтепер корпоративні та Private banking клієнти Херсону і області зможуть вирішувати свої фінансові питання у самому серці міста. Private banking Lounge відповідає усім стандартам преміального банкінгу: має сучасний депозитарій, обладнану кімнату для перерахунку, затишну переговорну кімнату, зручну парковку. А персональні менеджери забезпечать обслуговування приватних і корпоративних клієнтів на найвищому рівні: допоможуть в управлінні активами, розвитку бізнесу та інвестуванні власних коштів. Цей унікальний підхід у роботі з власниками бізнесу, що поєднує обслуговування приватного капіталу клієнтів та їх бізнесу, надає беззаперечні переваги клієнтам ТАСКОМБАНКУ.

«У Херсонському регіоні ТАСКОМБАНК обслуговує багато приватних осіб та провідних компаній, тому було прийняте рішення відкрити окремий центр преміального обслуговування у центрі Херсону. Ми націлені надавати найкращі умови обслуговування. Впевнені, що нове відділення сподобається VIP-клієнтам, які раніше відвідували Херсонське відділення № 55, і ми запрошуємо до відділення наших діючих та нових клієнтів, аби відчути переваги Рrivate-сервісу вже за новою адресою. Ми продовжимо розвивати мережу преміальних відділень та створювати елітні умови обслуговування у регіонах. Нині ми можемо запропонувати послуги Рrivate banking у Києві, Дніпрі, Львові, Полтаві, Харкові, Одесі та Кропивницькому», — зазначив Заступник Голови Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Олег Поляк.

Раді вітати Вас у новому центрі преміального обслуговування у Херсонському регіоні та запрошуємо скористатися перевагами преміального банкінгу від ТАСКОМБАНКУ.