22.04.2021

Подорожуйте з новими привілеями від Mastercard - ПЛР-тестування на COVID-19 в аеропорту «Харків»

З квітня в аеропорту «Харків» користуйтеся новим сервісом Mastercard - ПЛР-тестування на COVID-19.

Mastercard завжди піклується про зручність та безпеку своїх клієнтів, тому з квітня для держателів преміальних карток Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ доступний новий сервіс – ПЛР-тестування на COVID-19 в аеропорту «Харків» для подорожуючих.

Щоб відвідати більшість країн та уникнути 14-денної самоізоляції після повернення назад в Україну, мандрівникам потрібен негативний ПЛР-тест. Для зручності пасажирів, Медичний центр «Панацея XXI століття» проводить ПЛР-тестування на коронавірус у міжнародному аеропорту «Харків», більше інформації за посиланням.

Аби скористатися послугою, потрібно:

  • Оформити запит на касі № 20 термінала А, 1-й поверх. Для оформлення потрібно або самостійно заповнити анкету на касі № 20, або звернутися з уже заповненою анкетою, яку можна завантажити на сайті аеропорту «Харків».
  • Пред’явити картку Mastercard та підтвердження вильоту чи прильоту співробітнику сервісу та здати тест.**
  • Чекати на результат тесту протягом 24 годин на електронну пошту та в додатку «Дій вдома».

* * Тест триває не більше 15 хвилин. Мова дослідження –англійська. Встановіть додаток для контролю самоізоляції «Дій вдома» та чекайте сповіщення про скасування режиму.

Нагадуємо, для вашого комфорту користуванням преміальними сервісами Mastercard® Ви можете звернутися у месенджер до бота-помічника @MastercardUkraine.

Він допоможе:

  • дізнатися які сервіси в аеропортах доступні по вашій картці;
  • ознайомитись із навігацією в аеропорту;
  • дізнатись перелік бізнес-залів Mastercard®в інших містах та країнах;
  • та ще багато іншого.

Більше деталей на сайті mastercard.ua, у чат-бота @Masteracard Ukraine Facebook або у співробітника сервісу за номером: +380937377756 (цілодобово) та у Вашого персонального менеджера.

Подорожуйте безпечно з MASTERCARD® AIRPORT SERVICES!