20.08.2020

Додаткові сервіси для безпечних і комфортних подорожей

Щоб забезпечити максимальний страховий захист клієнтів Private banking, ТАСКОМБАНК розширив тревел поліс пакету ТАС-Еліт і доповнив стандартний перелік страхових ризиків, на випадок яких здійснюється страхування, ризиком захворювання на COVID-19

Для тих, хто не бажає зупинятися та обмежувати свою активність, ТАСКОМБАНК потурбувався заздалегідь і включив до страхового тревел полісу пакету  ТАС-Еліт  додаткові умови – покриття Covid-19. Умовами страхування передбачено покриття  витрат, пов’язаних з діагностикою та лікуванням застрахованої особи в разі виявлення в неї захворювання на COVID-19. Страхова сума складає 5000 євро.

Якщо Ви плануєте подорож з аеропорту «Бориспіль», у терміналі D працює новий бізнес-зал - Atmosfera Fly Mastercard lounge, а Mastercard lounge (МАУ) припиняє свою роботу з 19 серпня  2020 року.

Atmosfera Fly Mastercard lounge розташований на 3 поверсі  аеропорту Борисполь, термінал D, міжнародні виходи:

  • площа більше 750 квадратних метрів, що забезпечує комфортне розміщення до 200 чоловік;
  • 3-х разове гаряче харчування, приготоване на власній кухні, з участю всіх санітарних вимог;
  • широкий вибір безалкогольних і алкогольних напоїв;
  • спеціальні крісла з плоским ліжком та панорамним видом на злітно-посадкову смугу;
  • автоматичні турнікети для доступу, які забезпечують мінімальний контакт з персоналом бізнес-залу.

Новий зал доступний для держателів карток Mastercard World Elite при умові виконання обороту 6000 гривень за 30 + 5 днів до вильоту. 

Нагадуємо, перевірити доступність сервісів можна у Facebook мессенджер боті @MastercardUkraine або звернувшись до Mastercard Concierge.

Бажаємо Вам комфортних і безпечних подорожей разом із сервісами від ТАСКОМБАНКУ.