23.12.2021

Неймовірна подорож Молодих майстрів фінансів у Центральне відділення ТАСКОМБАНКУ

20 грудня 2021 року Private banking ТАСКОМБАНКУ за підтримки Mastercard провів екскурсію по Центральному відділенню Банку для дітей-держателів преміальних карток Mastercard від ТАСКОМБАНКУ. Майже 20  учасників   «Курсу молодого майстра фінансів» побачили як працює Головний офіс та преміальне відділення фінансової установи, дізналися скільки грошей зберігається у банку,  заглянули у святу святих – депозитарій, почули захоплюючі розповіді банківських спеціалістів і зустрілися з Головою  Правління ТАСКОМБАНКУ.

Екскурсію проводили працівники банку, які розповіли багато цікавинок про виникнення монет та банкнот, про виникнення перших платіжних карток і про будову та можливості банкомату. Діти самостійно здійснили зняття готівки з карток і дізналися чому користування карткою зручно та надійно, що таке відсотки на залишок коштів на картці, та як швидко та безпечно за допомогою картки можна розрахуватися в Інтернеті та багато цікавого та корисного.

Юні фінансисти відвідали касовий вузол відділення Банку та дізналися скільки корисних справ можна зробити у касі – поповнити картку, обміняти валюту, перевірити гроші за платоспроможністю, купити золото або пам’ятні монети тощо.

На завершення екскурсії діти зустрілись з Головою Правління ТАСКОМБАНКУ Володимиром Володимировичем Дубєєм та отримали від нього сертифікат Молодого Майстра фінансів та солодкі подарунки.

Щоб стати учасником курсу необхідно:

  • Замовити оформлення додаткової персоналізованої платіжної картки на ім’я Вашої дитини;
  • Отримати разом з дитиною картку та буклет-посібник «Курс молодого майстра фінансів», який допоможе дитині отримати базові фінансові знання, а виконання завдань – закріпити основні навички користування платіжними інструментами;
  • Завітати разом з дитиною на захоплюючу екскурсію відділенням ТАСКОМБАНКУ й отримати сертифікат «Майстра фінансів».

Далі буде!

Детальна інформація у Вашого персонального менеджера.