13.12.2021

Підкорюйте вершини з Mastercard World Elite у Буковелі.

Private banking ТАСКОМБАНКУ в партнерстві з Мastercard запрошує власників елітних карток Mastercard World Elite провести новорічні свята в колі рідних та друзів на схилах  найкращого гірськолижного курорту України – Буковель та насолодитись унікальними  пропозиціями.

      У цьому  зимовому сезоні  Мastercard знову став ексклюзивним партнером Буковелю та  підготував багато  вигідних переваг для клієнтів із елітними картками лише для вузького кола банків-партнерів.

     Для комфортного та приємного відпочинку в  Буковелі доступні особливі привілеї для держателів Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ, а саме:

З 10.12.2021 по 31.03.2022:

•         Знижка 10% на Atlas Weekend Bar & Apres Ski при оплаті преміальною карткою Mastercard World Elite у телефоні. Знижка надається автоматично на все меню.

•         Можливість відвідування  VIP-лаунжів, створених спеціально для клієнтів Mastercard World Elite. Лаунжі  знаходяться біля витягу № 7, на горі біля витягу № 2 та на горі біля витягу № 12. Умови входу до лаунжу: здійснити транзакції на 10 000 грн за останні 30 днів.

З 15.12.2021 по 20.03.2022:

•         Безлімітна знижка 15% на ski-паси на веб-сайті bukovel.com при оплаті Mastercard World Elite. Знижка надається автоматично.

•         Ранній заїзд або пізній виїзд за наявності вільних номерів при оплаті карткою Mastercard World Elite на bukovel.com або на рецепції готелю «Буковель».

•         Fast Line  на головній рецепції готелю «Буковель» (можливість без черги пройти реєстрацію та поселення) для держателів картки Mastercard World Elite.

•         Окрема зона паркування на першому поверсі паркінгу біля витягу № 7 для клієнтів Mastercard World Elite. Для паркування необхідно зробити транзакції за останні 30 днів на  10 000 грн, щоб припаркуватись на зарезервоване місце. В зоні паркування буде встановлений термінал.

•         Знижка 10% при покупці квитків  на родельбан, на ковзанку та на оглядовий підйомник у Буковелі. Знижка надається автоматично при оплаті карткою Mastercard World Elite.

•         Знижка 30 грн за оплату паркування (від 2-х годин) елітною  карткою Mastercard World Elite у паркоматі або в касі на паркінгу. Знижка надається автоматично.

Чекаємо на Вас у Буковелі!

Більше деталей у Вашого персонального менеджера