08.12.2021

Інвестиційні послуги для клієнтів Private banking ТАСКОМБАНКУ

ТАСКОМБАНК пропонує для клієнтів Private banking окрім депозитів чи купівлі ОВДП, інвестиції в облігації українських компаній та цінні папери міжнародних емітентів.

Клієнти Private Banking ТАСКОМБАНКУ мають доступ до низки унікальних сервісів. Крім закритих VIP-відділень, де можна отримати усі традиційні банківські послуги у відмінних умовах, такі клієнти можуть скористатися й унікальними інструментами для інвестування.

Додатково до класичних депозитів чи покупки ОВДП, клієнти Private Banking можуть інвестувати в гривневі та валютні облігації Групи «ТАС» чи акції світових компаній. Два останніх напрями — це унікальна в нашій країні пропозиція, яку надає лише ТАСКОМБАНК. Підприємства Групи «ТАС» працюють у різних сферах та мають позитивні економічні показники. Все це гарантує надійність інвестицій і разом з тим рівень дохідності вищий за, наприклад, рівень дохідності депозитів. Прибутковість облігацій Групи «ТАС» залежить від валюти інвестиції та інших факторів. Але мінімальна річна ставка у гривні становить 12%, у доларах — 4-4,5%, у євро — близько 3%. Облігація — довгострокове вкладення, але прибуток виплачується щоквартально.

Також клієнти Private Banking мають можливість інвестувати у цінні папери іноземних емітентів через міжнародних онлайн брокерів Interactive Brokers та EXANTE, стати учасниками світового фондового ринку та долучитись до спільноти міжнародних інвесторів.

Це можливо, у тому числі, завдяки е-ліміту, сума якого у цьому році збільшена Національним банком удвічі для низки валютних операцій фізичних осіб з переказу коштів за кордон або на рахунки юридичних осіб-нерезидентів, відкриті в Україні – до 200 000 Євро (еквівалент цієї суми в іншій іноземній валюті/гривні за офіційним курсом гривні до іноземних валют, установленим Національним банком на дату здійснення відповідної операції) протягом календарного року.

Нагадуємо, E-ліміт поширюється на валютні операції фізичних осіб за умови, що ці операції здійснюються фізичними особами для власних потреб і не пов’язані з їх підприємницькою діяльністю:

·         здійснення інвестицій за кордон (наприклад, купівля акцій іноземних компаній, житлової нерухомості тощо;

·         розміщення коштів на власних іноземних рахунках;

·         переказ коштів за договором страхування життя;

·         надання позики нерезидентам в іноземній валюті. 

За більш детальною інформацією звертайтесь до  Вашого персонального менеджера.