11.09.2020

Подорожуйте зручно та безпечно з карткою Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ – ПЛР-тестування на COVID-19 в аеропорту «Бориспіль»

Сьогодні як ніколи важлива безпека та зручність сервісів підчас подорожей, тому партнер Private banking ТАСКОМБАНКУ Mastercard впровадив нову послугу – ПЛР-тестування на COVID-19 в аеропорту «Бориспіль».

Держателі карток Mastercard World Elite мають можливість робити безкоштовний ПЛР-тест на Covid-19 для приїжджаючих в Україну для зняття самоізоляції та для виїжджаючих з України з аеропорту «Бориспіль» в країни, які вимагають тест ПЛР.

Проходьте ПЛР-тестування на Covid-19 завчасно, коли плануєте подорож з аеропорту «Бориспіль»:

1. Приїдьте у аеропорт «Бориспіль», термінал B та за 10 хвилин до приїзду зателефонуйте +380 (50) 415 09 09 співробітнику аеропорту, який зустріне Вас або оформлюйте запит на тестування на третьому поверсі терміналу D навпроти стійки № 48 FastLine.

2. Піднесіть картку до терміналу Mastercard. Дочекайтеся сигналу підтвердження.

3. Очікуйте на результат тесту протягом 4-6 годин на електронну пошту.

Проходьте ПЛР-тестування на Covid-19, коли прибуваєте із-за кордону в термінал D аеропорту «Бориспіль» для уникнення 14-денного карантинного періоду:

1. Оформлюйте запит на стійці тестування після проходження паспортного контролю.

2. Піднесіть картку до терміналу Mastercard. Дочекайтеся сигналу підтвердження.

3. Очікуйте на результат тесту протягом 4-6 годин на електронну пошту. Негативний ПЛР-тест COVID-19 дозволяє уникнути 14-денного карантинного періоду.

Для вашого комфорту користуванням преміальними сервісами Mastercard® Ви можете звернутися у месенджері до бота-помічника @MastercardUkraine.

Він допоможе:

  • дізнатися які сервіси в аеропортах доступні по вашій картці
  • заздалегідь замовити товари завдяки сервісу MyDutyFree;
  • ознайомитись із навігацією в аеропорту;
  • дізнатись перелік бізнес-залів Mastercard® в інших містах та країнах;
  • та ще багато іншого.

Умови доступу:

Держателі карток Mastercard World Elite мають за останні 30+5 днів (не враховуються останні 5 днів, а також вихідні перед вильотом) перед вильотом здійснити за карткою транзакції на суму понад 6000 гривень.

Подорожуйте зручно та безпечно з карткою Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ!

Більше інформації за посиланням і у Вашого персонального менеджера.