03.09.2020

Бонусну акцію продовжено до кінця 2020 року! Вигідно розраховуйтесь карткою Mastercard World Elite і накопичуйте бонуси на наступні приємні покупки

Клієнти Private banking відчули азарт і невпинно накопичували бонуси під час розрахунків карткою Mastercard World Elite впродовж усього літа. Помітивши таку активність, ТАСКОМБАНК і Mastercard, як надійні партнери, котрі завжди дають найкраще своїм клієнтам – продовжують бонусну акцію.

До кінця року всі держателі карток  Mastercard World Elite зможуть  надалі накопичувати та витрачати бонуси за розрахунки. Як завжди, жодних  обмежень для клієнтів ТАСКОМБАНКУ щодо категорій чи прив’язок до місця купівлі  –  накопичуйте бонуси всюди та гарантовано отримуйте  їх на свій поточний рахунок для наступних приємних купівель.

Держателі карток Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ  накопичують бонуси в розмірі 1% від суми офлайн-покупок і  3% від витраченої суми на покупки в інтернеті. Ознайомитись з Офіційними умовами акції можна за посиланням.

Щоб долучитися до акції та почати накопичувати бонуси, варто лише сплатити будь-де за покупку карткою Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ. А для придбання  картки, зверніться до персонального менеджера або залиште заявку на сайті.

Бажаємо вам приємних покупок за накопичені бонуси з ТАСКОМБАНКОМ!