07.08.2020

Бонусна акція триває! Останній місяць літа для приємних розрахунків з Mastercard World Elite

Приємні бонуси за щоденні розрахунки – це літо без обмежень буде ще яскравіше з Акцією від ТАСКОМБАНКУ для держателів преміальних карток Mastercard.

Уже більшість клієнтів Private banking ТАСКОМБАНКУ долучилися до акції та накопичили безліч бонусів за свої розрахунки карткою Mastercard World Elite.

Якщо Ви ще не відчули переваги цієї Акції –  використайте безмежні можливості та  отримайте свої бонуси за розрахунки у  торгово-сервісній мережі (супермаркети, магазини одягу тощо) та в інтернеті.  Ніяких обмежень щодо категорій чи прив’язок до місця купівлі  –  ви накопичуєте бонуси за розрахунки всюди та гарантовано отримаєте їх на свій поточний рахунок.

 Держателі карток Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ  накопичують бонуси в розмірі 1% від суми офлайн-покупок і  3% від витраченої суми на покупки в інтернеті.  Офіційні умови акції за посиланням.

Не зволікайте – сплачуйте за товари та послуги карткою від ТАСКОМБАНКУ  і накопичуйте бонуси на нові приємні  покупки цим безмежним  літом.

Mastercard тішить своїх клієнтів безліччю акцій та вигідних пропозицій від партнерів.

1.  До преміальної програми Mastercard Priceless Specials приєднався новий партнер - Ion, який надає знижки на техніку Apple власникам преміальних карток Mastercard World Elite.

Завітайте до кінця цього року до мережі  магазинів Ion  за технікою Apple та розраховуйтесь карткою Mastercard World Elite, щоб отримати знижку та накопичити бонуси на наступні приємні покупки.

2.  Новий смачний партнер програми Mastercard Більше Black – кафе пекарня «Волконський»

Діліться смаком сімейних традицій з Mastercard ® та Волконський!

Щоб скористатися пропозицією до 15.09.2020 року:

  • реєструйтеся на bilshe.mastercard.ua;
  • розраховуйтеся преміальними картками Mastercard®;
  • обмінюйте* накопичені преміальні бали на можливість отримати один з 500 подарункових сертифікатів на 300 грн.

*Чим більше списань, тим більше шансів отримати гарантований подарунок.

Щоб отримати преміальну картку Mastercard, зверніться до свого менеджера або до служби підтримки через форму «Замовити дзвінок».

Оформлюйте Mastercard World Elite у ТАСКОМБАНКУ та насолоджуйтеся літом приємних розрахунків!