13.07.2020

Private Banking ТАСКОМБАНКУ увійшов до топ 10 банків у номінації «Преміальний Банкінг»

За підсумками одного з найпрестижніших рейтингів країни – «50 провідних банків України» – Private banking ТАСКОМБАНКУ увійшов до 10 кращих банків у номінації «Преміальний банкінг»

Private banking ТАСКОМБАНКУ надає широкий перелік послуг, щоб задовольняти найрізноманітніші потреби наших клієнтів у закритих преміальних відділеннях. Кожний клієнт має свого персонального менеджера, а для тих,  хто бажає вирішувати питання дистанційно - ми забезпечили онлайн-канали роботи з банком (TAS2U). Разом з міжнародними платіжними системами ми пропонуємо нашим клієнтам вигідні умови розрахунків і зручні привілеї підчас подорожей. Цілодобову підтримку клієнтів забезпечують найкращі Консьерж-сервіси. Private banking від ТАСКОМБАНКУ – це більше ніж привілеї  – це можливість вступити до Клубу Private banking та стати частиною закритого об’єднання власників крупного бізнесу, інвестувати у вигідні проекти та збільшувати свій капітал.

«Сьогодні більшість банків знижують «поріг входження» до сегменту  «Преміальний банкінг», щоб збільшити кількість клієнтів і віддають перевагу преміум обслуговуванню. ТАСКОМБАНК навпаки, вбачає  перспективу саме у обслуговуванні клієнтів  рівня  Private banking  та індивідуальному  підході до кожного клієнта та його родини, – коментує Заступник Готови Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Олег Поляк. – Я вдячний нашій команді фахівців і нашим клієнтам, які довіряють нам та мотивують щодня ставати ще кращими».

Підчас розрахунків рейтингу брали до уваги ряд критеріїв: кількість активних користувачів послуги, кількість активних карток максимального преміального рівня, кількість відділень, в яких надається послуга, рівень консьєрж-сервісу, наявність інвестиційних рішень,  консультаційних послуг та інші показники.