23.06.2020

Оновлений дизайн картки Mastercard World Elite. Акційні пропозиції для власників елітних карток Masterсard.

Mastercard і Private banking ТАСКОМБАНКУ постійно розвивають свої сервіси, надають найкращі послуги та оновлюють дизайн, щоб Ви мали ще більше приводів використовувати свої елітні картки щодня.

Час змін настав – ми оновили дизайн картки Mastercard World Elite, створивши більш сучасний зовнішній вигляд картки, та подбали про додаткову безпеку – вся інформація розміщена на зворотній стороні так, що тепер ніхто сторонній не побачить особисті деталі власника картки підчас розрахунків.

Елітний сервіс і унікальні можливості для власників картки Mastercard World Elite:

  • Бізнес-зали Mastercard - безкоштовний доступ в Україні та світових столицях;
  • Fast Line в аеропортах України в зонах вильоту та прильоту;
  • Консьєрж – сервіс 24/7;
  • Програма лояльності Mastercard Більше Black.

Відчуйте зміни з Private banking вже сьогодні та замовляйте картку Mastercard World Elite в оновленому  дизайні.

Mastercard приготував ще багато приємностей для власники картки Mastercard World Elite від ТАСКОМБАНКУ.

Партнери програми Mastercard «Безцінні привілеї» надають знижки на послуги та товари до 20% до кінця року при розрахунках елітною карткою. Більше деталей акції на сайті www.mastercard.ua.

Ми також нагадуємо, що до кінця літа триває акція від ТАСКОМБАНКУ та Mastercard. Клієнти Private banking накопичують бонуси при щоденних розрахунках в торгово-сервісній мережі у розмірі 1% від суми транзакції та в мережі інтернет у розмірі 3% від витраченої суми .

Стати учасником акції та скористатися  вигідною пропозицією дуже просто – використовуйте Вашу  Mastercard World Elite щодня та накопичуйте бонуси на своєму рахунку. Більше деталей у Вашого персонального менеджера.

Приєднуйтесь до закритого клубу Private banking ТАСКОМБАНКУ та відчуйте всі переваги елітних карток Mastercard World Elite.